Velkommen til Agder Renovasjons blogg!

En blogg om hva som kommer inn i butikken vår. Heia gjenbruk!

mandag 20. august 2012

Barnehage- og skolebarns miljøengasjement

Grønt Punkt satser på barnehage- og skolebarns miljøengasjement! De deler nå ut et gratis miljøspill til barnehager og skoler. Se lenger ned for info om bestilling!


Hentet fra Grønt Punkt sin hjemmeside:
I fjor leverte norske barnehage- og skolebarn inn 40 millioner melk- og juicekartonger til gjenvinning. Det betyr at 82 prosent av alle kartonger som går ut til denne gruppen, leveres tilbake – et snitt langt høyere enn i resten av befolkningen. Nå satser Grønt Punkt, som drifter returordningen for drikkekartonger i Norge, på å tenne miljøengasjementet hos enda flere barn med historier om skogens vokter, Lorax.

– Barns engasjement for miljø er oppriktig og svært viktig. De er enda flinkere enn voksne, og vår erfaring viser at barna gjerne med seg både gode kildesorteringsvaner og miljøbudskap hjem fra skolen, forteller Arve Martinsen, kommunikasjonsrådgiver i Grønt Punkt Norge.

Når landets barnehager og skoler nå for fullt går i gang, ligger det spillet om regnskogen og venter i en rekke klasserom og barnehager i hele Norge. For de som ikke har fått det ennå, kan det bestilles gratis av alle skoleklasser og barnehager på www.grontpunkt.no/lorax.

Les mer  HER!


Klikk på bildet for å se det større, og trykk HER for å komme til siden.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar